Lombaerts Anderlecht of Club Brugge?

Preudhomme beschikt met Engels, Denswil, Poulain en Mechele over vier goeie centrale verdedigers, maar het is nog altijd niet zeker dat laatstgenoemde in Jan Breydel blijft. Als Mechele al dan niet op uitleenbasis nog vertrekt, is de komst van Lombaerts zeker niet ondenkbaar.Lees verder: Pakt Club Brugge op de valreep uit met zowel inkomende als uitgaande transfer? https://www.blauwzwartfans.be/?p=26379 DC Voetbal BelgiĆ« in je facebook nieuwsfeed? <!– formmail –> <!– /formmail –> <!– related & social –> Actua voetbalMoeskroen huurt speler van Charleroi Bod Standard voor aanvaller van Vicenza? UPDATE – Dossier transfers JPL…

Lees verder op Geen categorie: Lombaerts Anderlecht of Club Brugge?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!