‘Eersteklasser leeggeroofd door kolonialen’

Na vijf speeldagen staat Sporting Charleroi aan kop in de Pro League. Met Jrmy Perbet en Dieumerci Ndongala speelden de Zebra’s nochtans twee belangrijke pionnen kwijt. Weeral! Filip Joos heeft bewondering voor de coach.”Charleroi is de meest leeggeroofde ploeg. Ze zijn het Afrika dat leeggeplunderd is door de kolonialen”, stelt Filip Joos bij Studio Brussel. “Toch staan ze nu aan kop. Dat tekent het knappe werk van de coach, en dan zeggen we niet voor het eerst.”Ndongala werd verkocht aan AA Gent. Perbet was eigendom van een Turkse club en trok ook naar de…

Lees verder op Geen categorie: ‘Eersteklasser leeggeroofd door kolonialen’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!