De transferzomer van Racing Genk zit er allesbehalve op: nog veel beweging

De transferzomer van Racing Genk zit er allesbehalve op: nog veel beweging Foto: © photonews 29 augustus 2016 12:20<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Peter Maes heeft Tino-Sven Susic al een vervanger voor Neeskens Kebano gekregen, maar daarmee zit het er nog niet op. De volgende drie dagen gaat er nog heel wat bewegen bij de Limburgers. Het bestuur van Genk wil hun coach nog een extra verdediger, een rechtsachter en een centrale middenvelder cadeau doen. Voor de rechtsback komen volgens HLN twee spelers in aanmerking: Clinton Mata van Charleroi en Laurent Jans…

Lees verder op Belgium Soccer: De transferzomer van Racing Genk zit er allesbehalve op: nog veel beweging


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!