UPDATE – Dossier transfers JPL zomer 2016

De bal rolt terug in de Jupiler Pro League. De transfermarkt in Belgi wordt echter pas op 31 augustus afgesloten. In ons handige transferoverzicht houden wij je op de hoogte van het laatste transfernieuws bij Anderlecht, Charleroi, Club Brugge, RC Genk, Eupen, AA Gent, KV Kortrijk, Lokeren, KV Mechelen, Moeskroen, KV Oostende, Standard, STVV, Waasland-Beveren, Zulte Waregem en Westerlo.Hebben wij een transfer of nieuwtje over het hoofd gezien, meld het dan even via redactie@voetbalbelgie.be ANDERLECHT RSC IN: Sofiane Hanni (KV Mechelen) – Idrissa Doumbia (ES Bingerville) – Dennis Appiah (SM Caen) – Ren Weiler (Nrnberg, T1) – Alexandre Chipciu (Steaua…

Lees verder op Geen categorie: UPDATE – Dossier transfers JPL zomer 2016


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!