Overzicht beker: Roeselare en OHL met de hakken over de sloot

Overzicht beker: Roeselare en OHL met de hakken over de sloot Foto: © photonews 28 augustus 2016 18:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Geen competitievoetbal in 1B, wel het eerste optreden in de Beker van België. Daarin hadden Roeselare en OH Leuven het knap lastig. Het duel tussen Londerzeel en Roeselare leek bij een 1-1 stand op verlengingen en mogelijk penalty’s af te stevenen. Erg diep in blessuretijd was er dan toch de winnende treffer voor de West-Vlamingen. Lecomte knalde de bekerdroom van Londerzeel aan diggelen.OH Leuven had penalty’s nodig om afstand te…

Lees verder op Belgium Soccer: Overzicht beker: Roeselare en OHL met de hakken over de sloot


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!