‘Nooit van die speler gehoord’

Bryan Verboom leek Zulte Waregem te kunnen ruilen voor een avontuur in de Engelse tweede klasse. Het lijkt er echter sterk op dat n of meerdere zaakwaarnemers een spelletje speelden, om de linksachter in beeld te brengen bij enkele clubs.Toen journalist Joe Rawson aan Massimo Cellino, voorzitter van Leeds United, naar de status van de transfer van Bryan Verboom polste, kreeg hij het volgende antwoord. “Verboom? Wie is dat? Die ken ik niet. Ik heb nog nooit van die speler gehoord.”De 24-jarige verdediger genoot zijn jeugdopleiding bij Sporting Charleroi en Anderlecht en maakte deel uit van…

Lees verder op Geen categorie: ‘Nooit van die speler gehoord’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!