Opvolger Neeskens Kebano bij KRC Genk

Racing Genk nam Neeskens Kebano voor drie miljoen euro over van Sporting Charleroi. Ze verkochten hem met winst aan Fulham. De Bosnir Tino-Sven Susic is op weg naar de Cristal Arena.De 24-jarige aanvallende middenvelder komt over van Hajduk Split en kost ongeveer twee miljoen euro. Dat is een miljoen minder dan de initile vraagprijs van de Kroaten. Hajduk Split is echter uitgeschakeld in de Europa League en Susic dringt aan op een transfer.Tino-Sven Susic is toe aan zijn tweede avontuur bij Racing Genk. Van zijn vijftiende tot zeventiende was hij er al als jeugdspeler…

Lees verder op Geen categorie: Opvolger Neeskens Kebano bij KRC Genk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!