Febe Vanhaecke voorspelt: “Spijtig voor Ferrera, want het is een sympathieke en knappe vent”

Febe Vanhaecke voorspelt: “Spijtig voor Ferrera, want het is een sympathieke en knappe vent” Foto: © Francky Dryepondt 26 augustus 2016 18:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de vijfde speeldag kozen we voor een speelster van Club Brugge: Febe Vanhaecke. De verdedigster blikte graag even vooruit op de wedstrijden in de Jupiler Pro League van het…

Lees verder op Belgium Soccer: Febe Vanhaecke voorspelt: "Spijtig voor Ferrera, want het is een sympathieke en knappe vent"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!