De prono van…: Birger Verstraete: “AA Gent wint op Anderlecht”

De prono van…: Birger Verstraete: “AA Gent wint op Anderlecht” Foto: © photonews 26 augustus 2016 16:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles(vorig seizoen) en Michiel Jonckheere al neerzetten. Vorig weekend haalde Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge drie op acht, hij komt daarmee naast Tom De Sutter op een gedeelde laatste plaats. Aan…

Lees verder op Belgium Soccer: De prono van…: Birger Verstraete: "AA Gent wint op Anderlecht"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!