Charleroi geeft 3-0 bijna uit handen en springt met dichtgeknepen billen naar de leiding

Door: Olivier Minnebo 26/08/16 – 22u20 video Bijna hadden we de comeback van het jaar gezien op Mambourg. Op het halfuur leek Charleroi op weg naar een simpele zege na goals van Willems en Pollet (2x), maar dat was buiten de veerkracht van Eupen gerekend. De promovendus knokte zich terug in de match en maakte tot diep in de extra tijd aanspraak op een gelijkspel. De Carolo’s hielden met meer geluk dan wijsheid stand en zijn zeker tot zondag alleen leider. Hoe Felice Mazzu het keer op keer flikt om van Charleroi een ploeg te maken,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Charleroi geeft 3-0 bijna uit handen en springt met dichtgeknepen billen naar de leiding


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!