100% voor onze Belgische teams in Europa – dat is al 12 jaar geleden!

100% voor onze Belgische teams in Europa – dat is al 12 jaar geleden! Foto: © photonews 26 augustus 2016 12:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht, Racing Genk en AA Gent zijn er donderdagavond in geslaagd zich te plaatsen voor de poules van de Europa League. En zo hadden we deze week vijf ploegen in de potten voor Europa. Ongezien en bijzonder lang geleden dat we nog eens aan 100% afwerkten. Standard en Club Brugge waren al zeker van voetbal in de poulefase van een Europese beker, de andere teams moesten zich…

Lees verder op Belgium Soccer: 100% voor onze Belgische teams in Europa – dat is al 12 jaar geleden!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!