De jongste en meest ervaren ploegen in Jupiler Pro League? Verrassende resultaten!

De jongste en meest ervaren ploegen in Jupiler Pro League? Verrassende resultaten! Foto: © photonews 24 augustus 2016 18:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Stijn Vreven gaf het de voorbije weken meermaals aan dat hij met een erg jonge kern soms moeite heeft om tussen de mannen de punten veilig te stellen. Maar wie heeft nu de jongste kern in de Jupiler Pro League. We onderzochten het voor jullie. Eerst en vooral gingen we even kijken in de volledige kernen op zoek naar het jongste team. Dat is wel degelijk Waasland-Beveren. Zij hebben een kern…

Lees verder op Belgium Soccer: De jongste en meest ervaren ploegen in Jupiler Pro League? Verrassende resultaten!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!