Het aantal Grieken in de JPL dikt zó aardig aan dat ze de Sirtaki kunnen dansen

Het aantal Grieken in de JPL dikt zó aardig aan dat ze de Sirtaki kunnen dansen Foto: © photonews 23 augustus 2016 21:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met Dimitri Goutas haalde KV Kortrijk, na Michalis Sifakis en Thanasis Papazoglou, een derde Griek in huis. En de Kerels zijn niet de enigen die zich op de Europese kampioen van 2004 smijten. Steeds meer Grieken, waar het voetbal op zijn gat ligt, vinden de weg naar België. Naast de genoemde spelers trokken deze zomer ook Dimitris Kolovos (KV Mechelen) en Mixalis Manias (Westerlo) naar de…

Lees verder op Belgium Soccer: Het aantal Grieken in de JPL dikt zó aardig aan dat ze de Sirtaki kunnen dansen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!