“De topschutter van dit seizoen is al bekend”

“De topschutter van dit seizoen is al bekend” 23 augustus 2016 10:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Vorig seizoen werd Jérémy Perbet topschutter in de Jupiler Pro League. De aanvaller scoorde 22 doelpunten voor Sporting Charleroi. Wie wordt dit seizoen de opvolger van de Fransman? Voor Aimé Anthuenis is het alvast duidelijk: de spits volgt gewoon zichzelf op. Bij AA Gent is Perbet alvast uitstekend aan het seizoen begonnen. Zo scoorde hij twee keer tegen Westerlo en redde hij op die manier de meubelen voor de Buffalo’s. “AA Gent beschikte over voldoende spitsen, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: "De topschutter van dit seizoen is al bekend"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!