Ploegen uit 1B-reeks treden voor het eerst aan in de beker: dit is het programma

Ploegen uit 1B-reeks treden voor het eerst aan in de beker: dit is het programma Foto: © photonews 22 augustus 2016 22:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. In de vijfde ronde van de Beker van België treden de ploegen uit de 1B-reeks voor het eerst aan. En er staan alvast een aantal mooie affiches op het programma. Een overzicht. Op Het Kiel zijn ze amper bekomen van de spanning in het duel tegen VW Hamme, maar kunnen ze zich nu alweer opmaken voor een topaffiche. Vrijdagavond komt Cercle Brugge op bezoek. Aftrap…

Lees verder op Belgium Soccer: Ploegen uit 1B-reeks treden voor het eerst aan in de beker: dit is het programma


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!