Onze mening: Raman en twee anderen moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie

Wij dachten aan Raman, Chen en Scholz, maar Reviewcommissie roept maar één speler op Foto: © photonews 22 augustus 2016 12:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Reviewcommissie was er vandaag (maandag, nvdr.) vroeg bij om bekend te maken wie het moet komen uitleggen na speeldag 4 in de Jupiler Pro League. Wij dachten in eerste instantie aan Benito Raman, Xavier Chen en Alexander Scholz, maar de Reviewcommissie roept slechts één speler op het matje. Enkel Scholz moet het komen uitleggen.Onze mening:Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze mening: Raman en twee anderen moeten vandaag voorkomen voor Reviewcommissie


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!