“Mijn maten van bij Lierse houden me op de hoogte over het Belgische voetbal, en Junior Edmilson is een vriend voor het leven”

“Mijn maten van bij Lierse houden me op de hoogte over het Belgische voetbal, en Junior Edmilson is een vriend voor het leven” Foto: © photonews 22 augustus 2016 13:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wanderson verliet in de zomer van 2015 Lierse SK voor het Spaanse Getafe. Inmiddels volgde al een nieuwe transfer naar RB Salzburg in de Oostenrijkse Bundesliga. Vindt de flankaanvaller nog de tijd om de Belgische competitie te volgen? Ik probeer me in mijn vrije tijd zo weinig mogelijk met voetbal bezig te houden. Maar via mijn maten bij Lierse: Benson,…

Lees verder op Belgium Soccer: "Mijn maten van bij Lierse houden me op de hoogte over het Belgische voetbal, en Junior Edmilson is een vriend voor het leven"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!