Meer details over mogelijk opvolger Ferrera lekken uit: ‘Standard maakt zich op voor Luzon 2.0’

Meer details over mogelijk opvolger Ferrera lekken uit: ‘Standard maakt zich op voor Luzon 2.0’ Foto: © photonews 22 augustus 2016 07:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na het 0-0-gelijkspel tegen Charleroi is de rust in de Vurige Stede nog lang niet teruggekeerd. Zeker niet nu vrijdag met Vitor Pereira al de beoogde opvolger van Yannick Ferrera in de tribunes van Sclessin plaatsnam. Het bestuur van Standard denkt al nadrukkelijk aan een vervanger, zoveel is duidelijk. Het Nieuwsblad meldt dat de Rouches twee weken geleden al spraken met de Portugese oefenmeester. Op enkele…

Lees verder op Belgium Soccer: Meer details over mogelijk opvolger Ferrera lekken uit: ‘Standard maakt zich op voor Luzon 2.0’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!