Anderlecht meeste, STVV minste goals

De nationale competitie is vier speeldagen ver. Alle eersteklassers hebben n of meerdere punten achter hun naam staan. De kloof tussen de nummer n Zulte Waregem en rode lantaarn Westerlo bedraagt negen punten. Wie hogerop wil klimmen, moet de weg naar doel vinden. Tijd voor een balans.AA Gent lijkt een goede zet gedaan te hebben met de komst van Jrmy Perbet. De Franse spits nam drie van de zeven Gentse treffers voor zijn rekening. Ally Samatta kent hetzelfde aandeel bij Racing Genk.Filip Markovic doet nog beter. Hij lukte drie van de vier treffers voor Moeskroen…

Lees verder op Geen categorie: Anderlecht meeste, STVV minste goals


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!