Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi

Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi Foto: © photonews 21 augustus 2016 09:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het zit niet goed in Standard. Het bestuur lijkt te weigeren om op de smeekbede van Ferrera om versterkingen in te gaan en de supporters raken het stilaan zat, zeker na de 0-0 tegen Charleroi. Zat de opvolger van Ferrera al in de tribune? Vitor Pereira werd immers gespot tijdens de Waalse derby van vrijdagavond. De Portugees zit zonder werk sinds Dick Advocaat aan het roer kwam bij Fenerbahçe en lijkt dus…

Lees verder op Belgium Soccer: Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi

Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi Foto: © photonews 21 augustus 2016 09:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het zit niet goed in Standard. Het bestuur lijkt te weigeren om op de smeekbede van Ferrera om versterkingen in te gaan en de supporters raken het stilaan zat, zeker na de 0-0 tegen Charleroi. Zat de opvolger van Ferrera al in de tribune? Vitor Pereira werd immers gespot tijdens de Waalse derby van vrijdagavond. De Portugees zit zonder werk sinds Dick Advocaat aan het roer kwam bij Fenerbahçe en lijkt dus…

Lees verder op Belgium Soccer: Portugese succescoach zat al in de tribune bij Standard-Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!