Portugese succescoach Vitor Pereira gespot op tribunes in Sclessin

Opvallende gast gisteren tijdens de Waalse derby tussen Standard en Charleroi (0-0). Niemand minder dan Vitor Pereira werd gespot in de tribunes van Sclessin. De Portugese coach was in het verleden al aan de slag bij Porto (2x de titel en Supercup) en Olympiakos Piraeus (landskampioen en beker). Het voorbije seizoen stond hij aan het roer van Fenerbah├že. Pereira greep met de ‘Gele Kanaries’ naast de titel en werd vorig week aan de kant geschoven voor de Nederlander Dick Advocaat.Het voedt de speculaties dat de dagen van Standardcoach Yannick Ferrera bijna geteld zijn….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Portugese succescoach Vitor Pereira gespot op tribunes in Sclessin


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!