Zoveelste opdoffer voor Standard?

Standard lijkt stilaan in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Hier en daar wordt al gezegd dat Yannick Ferrera z’n biezen mag pakken bij een nederlaag tegen Sporting Charleroi. Eerder werd vrijdag al bekend dat Adrien Trebel quasi zeker vertrekt… Lees verder op…

Lees verder op Geen categorie: Zoveelste opdoffer voor Standard?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zoveelste opdoffer voor Standard?

Standard lijkt stilaan in de hoek te zitten waar de klappen vallen. Hier en daar wordt al gezegd dat Yannick Ferrera z’n biezen mag pakken bij een nederlaag tegen Sporting Charleroi. Eerder werd vrijdag al bekend dat Adrien Trebel quasi zeker vertrekt… Lees verder op…

Lees verder op Geen categorie: Zoveelste opdoffer voor Standard?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!