Lore Vanschoenwinkel voorspelt: “Essevee heeft niets te verliezen, Genk moet iets rechtzetten”

Lore Vanschoenwinkel voorspelt: “Essevee heeft niets te verliezen, Genk moet iets rechtzetten” Foto: © Jill Delsaux 19 augustus 2016 16:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de vierde speeldag kozen we voor een speelster van Genk Ladies: Lore Vanschoenwinkel. De verdedigster blikte graag even vooruit op de wedstrijden in de Jupiler Pro League van het aanstaande weekend.Zulte…

Lees verder op Belgium Soccer: Lore Vanschoenwinkel voorspelt: "Essevee heeft niets te verliezen, Genk moet iets rechtzetten"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!