De prono van…: Hendrik Van Crombrugge: “Eupen pakt zijn eerste thuiszege, in Anderlecht rammelt het een beetje overal”

De prono van…: Hendrik Van Crombrugge: “Eupen pakt zijn eerste thuiszege, in Anderlecht rammelt het een beetje overal” 19 augustus 2016 16:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Michiel Jonckheere evenaarde de Hongaar inmiddels met een 6 op 8. Tom De Sutter (3/8) kon de Oostendenaar niet overtreffen. Deze…

Lees verder op Belgium Soccer: De prono van…: Hendrik Van Crombrugge: "Eupen pakt zijn eerste thuiszege, in Anderlecht rammelt het een beetje overal"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!