“Het is nooit rustig in Luik” en de coach is altijd het eerste slachtoffer

“Het is nooit rustig in Luik” en de coach is altijd het eerste slachtoffer Foto: © photonews 18 augustus 2016 20:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. “Rustig? Hier? Dat zal het nooit zijn.” Yannick Ferrera gaf het een tijdje terug zelf ook al aan: in de Vurige Stede spookt het altijd. De onrust rondom de persoon van Yannick Ferrera zelf is na de 4 op 9 en het verlies in de Supercup enkel toegenomen. “Maar ik doe mijn werk nog steeds graag en ik ben vooral bezig met de ploeg beter maken. Versterkingen of…

Lees verder op Belgium Soccer: "Het is nooit rustig in Luik" en de coach is altijd het eerste slachtoffer


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!