Begisch belofteninternational die een tijdje geleden aan Club Brugge werd gelinkt, lonkt alweer naar de Jupiler Pro League

Begisch belofteninternational die een tijdje geleden aan Club Brugge werd gelinkt, lonkt alweer naar de Jupiler Pro League Foto: © Photonews 18 augustus 2016 08:27<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Niet alleen bij de Rode Duivels lopen heel wat Belgen rond die intussen in het buitenland spelen. Ook bij de Belgische beloften is dat het geval. Toch wenkt er voor een van hen een terugkeer naar de Jupiler Pro League. FC Porto wil flankspeler Joris Kayembe immers opnieuw uitlenen. Vorig seizoen kwam de 22-jarige Belg al op uitleenbasis uit voor het Portugese Rio Ave.Nu…

Lees verder op Belgium Soccer: Begisch belofteninternational die een tijdje geleden aan Club Brugge werd gelinkt, lonkt alweer naar de Jupiler Pro League


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!