Het rommelt in Luik: sterkhouders retweeten massaal kritisch bericht van Santini

Het rommelt in Luik: sterkhouders retweeten massaal kritisch bericht van Santini Foto: © photonews 17 augustus 2016 11:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wat is er aan de hand in de bestuurskamers van Standard. Terwijl Yannick Ferrera zijn uiterste best doet om van het spelersgeheel een groep te maken, verkochten de Rouches zijn enige spits met ervaring. Verschillende bepalende spelers komen nu met een belangrijk statement. Ivan Santini gaf gisteren in een interview prijs dat hij Ferrera een topcoach vond, maar dat hij zich afvroeg wat Standard van plan is: prijzen pakken of aan…

Lees verder op Belgium Soccer: Het rommelt in Luik: sterkhouders retweeten massaal kritisch bericht van Santini


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!