Heel wat clubs willen Emond, maar er is een verrassende wending in het dossier

Heel wat clubs willen Emond, maar er is een verrassende wending in het dossier Foto: © photonews 17 augustus 2016 08:22<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yannick Ferrera had bij Standard geen plaats meer voor Renaud Emond. Heel wat andere clubs uit de Belgische competitie wilden de aanvaller binnenhalen, maar nu lijkt er toch een verrassende wending te zijn in de soap. Zo werd Emond deze week opgevist uit de B-kern, dat meldt Het Laatste Nieuws. Samen met Mohamed Yattara lijkt hij een nieuwe kans van Standard en Ferrera te krijgen. Mede…

Lees verder op Belgium Soccer: Heel wat clubs willen Emond, maar er is een verrassende wending in het dossier


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!