‘Standard favoriet want zijn grotere club’

Bij Standard loert er na het verlies tegen Zulte Waregem een mini-crisis om de hoek. Om die te bezweren winnen de Rouches vrijdag maar beter de Waalse clash tegen Sporting Charleroi. De Deen Alexander Scholz heeft er alvast vertrouwen in.”Wij blijven favoriet, want wij zijn een grotere club, een grotere ploeg,” stelt Scholz in Sudinfo. “We trachten vooral ons niveau op te krikken als de grote affiches aan de horizon verschijnen. Dat willen we vrijdag al laten zien tegen Charleroi.””We moeten zeker en vast meer kwaliteit in onze prestaties leggen. We moeten ons…

Lees verder op Geen categorie: ‘Standard favoriet want zijn grotere club’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!