Mehdi Bayat: ‘Martínez moet in staat zijn Rode Duivels uit hun gemoedelijke cocon te halen’

Samen met Bart Verhaeghe (voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de KBVB) en Chris Van Puyvelde (technisch directeur van de KBVB) wikkelde Bayat het ontslag van Marc Wilmots en de aanstelling van de Spanjaard af. Samen met zijn verplichtingen bij de club betekende dat een drukke zomer. Hij heeft een nieuwtje: “In september begin ik aan een cursus Nederlands. Nu moeten Chris en Bart in elke vergadering Frans spreken. Het is aan mij om een inspanning te doen, alleen al uit respect.”Sommigen zijn verbaasd dat Mehdi Bayat mee de nieuwe bondscoach koos. Technisch gezien…

Lees verder op Geen categorie: Mehdi Bayat: ‘Martínez moet in staat zijn Rode Duivels uit hun gemoedelijke cocon te halen’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!