De Reviewcommissie is het niet met ons eens en pakt snipperweek

De Reviewcommissie is het niet met ons eens en pakt snipperweek Foto: © photonews 15 augustus 2016 17:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Reviewcommissie vervolgt op speeldag 3 geen spelers op basis van videobeelden, dat heeft competitiemanager Thibaut De Gendt zopas laten weten. Nochtans hadden wij er een paar gezien die wel eens wat uitleg hadden mogen geven. Damien Marcq van Charleroi bijvoorbeeld, die met een slag in het gezicht van Sven Kums uitpakte. Of Edin Cocalic met zijn vliegende tackle. Ook waren er de stevige ingrepen van Khaleem Hyland en het duwtje…

Lees verder op Belgium Soccer: De Reviewcommissie is het niet met ons eens en pakt snipperweek


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!