Antheunis ziet absoluut doemscenario voor Yannick Ferrera

Antheunis ziet absoluut doemscenario voor Yannick Ferrera Foto: © photonews 15 augustus 2016 21:02<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. We hebben het al eerder gezegd: ze zijn bij Standard een reden aan het zoeken om Yannick Ferrera te ontslaan. En door de tegenvallende resultaten zou dat wel eens snel kunnen gebeuren. Dat denkt ook Aimé Anthuenis. Niet dat het gerechtvaardigd zou zijn, want Ferrera krijgt amper tijd om zijn nieuwe team te bouwen. “Wat me verontrust bij Standard is dat het amper doelkansen bij elkaar sprokkelt. Dat is nog erger dan moeilijker tot…

Lees verder op Belgium Soccer: Antheunis ziet absoluut doemscenario voor Yannick Ferrera


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!