Kan Oostende opnieuw winnen in de vernieuwde Arena?

Kan Oostende opnieuw winnen in de vernieuwde Arena? Foto: © Photonews 14 augustus 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De vernieuwde Versluys Arena werd vorige week feestelijk geopend met een overwinning tegen Club Brugge. Tegen Moeskroen wil Oostende een nieuwe thuisreputatie starten. Bij de thuisploeg zijn Capon en Akpale nog geblesseerd. Ook voor Nicklas Pedersen, Andile Jali en David Rozehnal komt een selectie nog te vroeg. Na de nederlaag in Genk en de zege tegen Club wil Oostende koste wat het kost met een zes op negen starten.Selectie Oostende: Proto, Ovono, Milic,…

Lees verder op Belgium Soccer: Kan Oostende opnieuw winnen in de vernieuwde Arena?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!