Eupen voetbalde als in de achtertuin en tankte vertrouwen voor Anderlecht: “We hadden meer van dit Westerlo verwacht”

Eupen voetbalde als in de achtertuin en tankte vertrouwen voor Anderlecht: “We hadden meer van dit Westerlo verwacht” Foto: © photonews 14 augustus 2016 07:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KAS Eupen heeft zijn eerste zege na de promotie naar de Jupiler Pro League te pakken. De Oostkantonners overklasten zaterdagavond – zeker voor de pauze – een onmondig Westerlo. “In de eerste helft vergaten we onze kansen af te maken. Doe je dat wel, dan voetbal je iets makkelijker. Ik had hoe dan ook een sterker Westerlo verwacht na de match tegen Standard”, blikte Guy…

Lees verder op Belgium Soccer: Eupen voetbalde als in de achtertuin en tankte vertrouwen voor Anderlecht: "We hadden meer van dit Westerlo verwacht"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!