Interview: Het klikt tussen Milicevic en Perbet: “Hij heeft echt niet veel nodig om te scoren”

Interview: Het klikt tussen Milicevic en Perbet: “Hij heeft echt niet veel nodig om te scoren” Foto: © photonews 13 augustus 2016 09:52<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Depoitre is weg, maar tussen Danijel Milicevic en Jérémy Perbet liep de verstandhouding al heel goed. Tegen Genk schotelde de Zwitser de Gouden Stier z’n eerste Gentse goal voor. We spraken Milicevic over de verschillen tussen beide aanvallers. “Het was een belangrijke assist, op enkele minuten van het einde tegen een team dat de top-drie ambieert dit seizoen. De wissels van de coach hebben gewerkt….

Lees verder op Belgium Soccer: Interview: Het klikt tussen Milicevic en Perbet: "Hij heeft echt niet veel nodig om te scoren"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!