Eupen wint voor eerst, Genk speelt gelijk

Zaterdagavond stonden er vier wedstrijden op het programma. Charleroi-Gent begon reeds om 18 uur, KV Mechelen-KV Kortrijk, KVC Westerlo-KAS Eupen werden om 20 uur op gang getrapt en KRC Genk-Waasland Beveren tot slot begon om 20.30 uur.KV Mechelen – Kortrijk bleef op een 0-0 gelijkspel steken. Vooral een domper voor Kortrijk. KV Mechelen kwam namelijk na negen minuten al met tien man te staan, nadat Schouterden een overtreding beging.KVC Westerlo – KAS Eupen eindigde op een 1 – 2. De eerste overwinning van Eupen, sinds ze promoveerde uit tweede klasse! Taulemesse en Onyekuru zorgde voor de uitdoelpunten, Manias…

Lees verder op Geen categorie: Eupen wint voor eerst, Genk speelt gelijk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!