Boskamp begrijpt keuze Depoitre niet

Laurent Depoitre verhuisde van AA Gent naar de Portugese topclub FC Porto. ‘Lolo’ tekende een contract voor vier seizoenen in het Drakenstadion. Analist Johan Boskamp vindt Porto een verrassende keuze.”Ik was er altijd van overtuigd dat Depoitre voor de Engelse competitie zou opteren”, stelt Boskamp in Het Belang van Limburg. “Met zijn gestalte zou dat de meest logische keuze zijn. Bovendien spelen ze in Portugal en zeker bij Porto een heel ander soort voetbal.””Ik volg de club een beetje, want ik ken Bruno Martins Indi goed. Na een goede beginfase is die helemaal teruggezakt….

Lees verder op Geen categorie: Boskamp begrijpt keuze Depoitre niet


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!