AA Gent doet zichzelf de das om bij Charleroi

AA Gent heeft voor de tweede keer in drie speeldagen punten laten liggen. De Buffalo’s gaven bij Charleroi nog een voorsprong uit handen: 1-1. AA Gent was voortdurend baas en had het balbezit: meer dan 70% in de eerste helft. Het enige… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Geen categorie: AA Gent doet zichzelf de das om bij Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AA Gent doet zichzelf de das om bij Charleroi

AA Gent heeft voor de tweede keer in drie speeldagen punten laten liggen. De Buffalo’s gaven bij Charleroi nog een voorsprong uit handen: 1-1. AA Gent was voortdurend baas en had het balbezit: meer dan 70% in de eerste helft. Het enige… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Geen categorie: AA Gent doet zichzelf de das om bij Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!