AA Gent bijt opnieuw tanden stuk op zwarte beest Charleroi

Door: Olivier Minnebo 13/08/16 – 19u50 © belga. Het is weer net niet geworden voor AA Gent. Al voor de zevende keer op rij konden de troepen van Hein Vanhaezebrouck niet winnen van Charleroi. Op Mambourg werd het na een aangename pot voetbal, die bol stond van de missers, 1-1. Voor de Buffalo’s is het al het tweede puntenverlies van het seizoen. Nu Laurent Depoitre geniet van de Portugese zon moet Hein Vanhaezebrouck voorin naar een vervanger zoeken. De coach van de Buffalo’s ving het vertrek van ‘le monstre’ in Mambourg op door Jérémy Perbet en Kalifa…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent bijt opnieuw tanden stuk op zwarte beest Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
AA Gent bijt opnieuw tanden stuk op zwarte beest Charleroi

Door: Olivier Minnebo 13/08/16 – 19u50 © belga. Het is weer net niet geworden voor AA Gent. Al voor de zevende keer op rij konden de troepen van Hein Vanhaezebrouck niet winnen van Charleroi. Op Mambourg werd het na een aangename pot voetbal, die bol stond van de missers, 1-1. Voor de Buffalo’s is het al het tweede puntenverlies van het seizoen. Nu Laurent Depoitre geniet van de Portugese zon moet Hein Vanhaezebrouck voorin naar een vervanger zoeken. De coach van de Buffalo’s ving het vertrek van ‘le monstre’ in Mambourg op door Jérémy Perbet en Kalifa…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent bijt opnieuw tanden stuk op zwarte beest Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!