“Mijn zoon was vluchteling, géén soldaat van IS” aldus vader van dader aanslag Charleroi

Door: redactie 12/08/16 – 05u00 © RV. De vader van de 33-jarige Algerijn die vorig weekend twee agentes in Charleroi zwaar verminkte met een kapmes, gelooft niet dat zijn zoon een soldaat is van Islamitische Staat. “Khaled vluchtte maar voor één iets naar België: een beter leven.” De familie van Khaled Babouri woont in Barrahal, vlak bij de grens met Tunesië. In het dorp staan amper 400 huizen. Vader Babouri zegt dat hij al dagen aan een stuk weent sinds hij heeft vernomen dat één van zijn zonen in België is doodgeschoten na een terreuraanval.Khaled Babouri vertrok…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Mijn zoon was vluchteling, géén soldaat van IS" aldus vader van dader aanslag Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!