Laura De Neve verwacht moeilijkheden voor Gent in Charleroi

Laura De Neve verwacht moeilijkheden voor Gent in Charleroi Foto: © Louis Evrard 12 augustus 2016 20:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de derde speeldag kozen we voor een speelster van Anderlecht: Laura De Neve. De middenveldster – ook van de Red Flames – is klaar voor het nieuwe seizoen met paars-wit, maar blikte ook even vooruit…

Lees verder op Belgium Soccer: Laura De Neve verwacht moeilijkheden voor Gent in Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!