Oude gloriën: Tim Smolders: “Veel voetballers zullen nog verschieten na hun carrière”

Oude gloriën: Tim Smolders: “Veel voetballers zullen nog verschieten na hun carrière” Foto: © photonews 10 augustus 2016 17:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Elke week grasduinen we in het verleden en kijken we naar het heden van de oude gloriën die ons voetbal rijk zijn. Deze week is Tim Smolders aan de beurt: zestien jaar speelde hij op het hoogste niveau, bij vijf verschillende clubs. Sinds begin dit seizoen kan hij zich geen profspeler meer noemen. “Maar als ik eerlijk ben mis ik het voetbal niet”, biecht Smolders op. “Toen ik in…

Lees verder op Belgium Soccer: Oude gloriën: Tim Smolders: “Veel voetballers zullen nog verschieten na hun carrière”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!