Daarom staan Essevee en Charleroi mee op kop

Daarom staan Essevee en Charleroi mee op kop Foto: © photonews 09 augustus 2016 11:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na twee speeldagen staan er drie clubs met 6 op 6 in onze vaderlandse competitie: Anderlecht, Zulte Waregem en Charleroi. Vooral die twee laatste teams hadden sommigen misschien niet meteen bovenaan verwacht. Wat zijn de sterktepunten van Essevee en de Zebra’s? Defensief sterkZulte Waregem en Charleroi hebben alvast een ding gemeen: op de eerste twee speeldagen slikten ze welgeteld 0 doelpunten. Bij Essevee is dat een verademing, want vorig jaar werd de ene na de andere…

Lees verder op Belgium Soccer: Daarom staan Essevee en Charleroi mee op kop


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!