Cercle Brugge wil aanvaller RC Genk

<!– image –>© www.voetbalbelgie.be<!– /image –>Paolino Bertaccini kan bij het Nederlandse MVV aan de slag. De negentienjarige flankaanvaller zou echter in willen gaan op een aanbieding van Cercle Brugge, waar Vince Euvrard trainer is.Volgens Het Belang van Limburg kan er snel een doorbraak volgen. Bertaccini zou op huurbasis naar Cercle trekken. Racing Genk haalde hem twee jaar geleden weg bij Club Brugge.DC<!– –>Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?<!– formmail –><!– /formmail –><!– related & social –>Actua voetbalClub Brugge zit met lege lappenmand Anderlecht krijgt zware concurrentie Genoeg…

Lees verder op Geen categorie: Cercle Brugge wil aanvaller RC Genk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!