Anderlecht blikt KV Kortrijk in met 5-1

Het begon niet zo goed voor Anderlecht. Herve Kagé trapte Kortrijk in de 20e minuut vanop de penaltystip op voorsprong, na een fout van Bram Nuytinck op de Kortrijk-middenvelder. In de 32e minuut bracht Sofiane Hanni Anderlecht langszij. In de tweede periode zorgden nieuwkomer Lukasz Teodorczyk (50e), die al de assist voor de 1-1 geleverd had, Alexandru Chipciu (54e), kapitein Steven Defour (63e) en Indrissa Sylla (75e) voor de ruime zege. AA Gent heeft zondagavond de tweede speeldag afgesloten met een 1-0 zege tegen Racing Genk. Lang zag het ernaar uit dat het bij…

Lees verder op Geen categorie: Anderlecht blikt KV Kortrijk in met 5-1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!