Aanslag Charleroi: nieuwe huiszoeking in sociale woning Farciennes

Vanavond heeft een huiszoeking plaatsgevonden in een wijk met sociale woningen in Farciennes, bij Charleroi. In het kader van het onderzoek naar de macheteaanval in Charleroi van zaterdag was de politie daar vorige nacht al eens langs geweest. De huiszoeking gebeurde op een adres in de rue Ry de la Glacière, waar een Algerijnse familie woont. De buurt is afgesloten voor het verkeer. De federale politie, het labo en de ontmijningsdienst waren ter plaatse.De operatie past in het onderzoek naar de 33-jarige Algerijn die zaterdag twee politieagentes verwondde met een machete. De dader, die…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Aanslag Charleroi: nieuwe huiszoeking in sociale woning Farciennes


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!