Vervangt Standard Santini met ex-spits van Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent?

Vervangt Standard Santini met ex-spits van Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent? Foto: © photonews 05 augustus 2016 21:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Standard gaat op zoek naar een vervanger voor Ivan Santini die deze week naar het Franse Caen trok. Bij de Rouches is een oude bekende uit de Jupiler Pro League in beeld. Standard sprak intussen met Habib Habibou, zo vernamen we van Bretoense bronnen. De 29-jarige Fransman ligt nog één seizoen onder contract bij Stade Rennes.Habibou, die we nog kennen van bij Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent, zit…

Lees verder op Belgium Soccer: Vervangt Standard Santini met ex-spits van Charleroi, Zulte Waregem en AA Gent?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!