Britt Vanhamel: “Op Sclessin kan alles, met of zonder publiek”

Britt Vanhamel: “Op Sclessin kan alles, met of zonder publiek” Foto: © Jimmy Raemdonck 05 augustus 2016 17:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen. Voor de eerste speeldag beten we de spits af met Elien Van Wynendaele van de Gent Ladies, op speeldag 2 gaan we verder met Britt Vanhamel – sinds dit jaar in loondienst van OHL Vrouwen.Vanhamel…

Lees verder op Belgium Soccer: Britt Vanhamel: "Op Sclessin kan alles, met of zonder publiek"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!