Preview 1B (Cercle Brugge): Wordt ‘Vereniging’ mét jonge trainer de verrassing?

Preview 1B (Cercle Brugge): Wordt ‘Vereniging’ mét jonge trainer de verrassing? Foto: © Photonews 04 augustus 2016 20:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. AmbitieCercle Brugge vatte het vorige seizoen in tweede klasse met heel wat ambitie aan. De West-Vlamingen wilden zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau, maar onder leiding van nieuwbakken trainer Fred Vanderbiest beleefde Cercle een niet zo rooskleurig seizoen.Antwerp, Lierse en OHL het vuur aan de schenen leggenVanderbiest vertrok in het tussenseizoen naar Royal Antwerp FC en met Vincent Euvrard werd er voor jonge trainer met een frisse kijk…

Lees verder op Belgium Soccer: Preview 1B (Cercle Brugge): Wordt ‘Vereniging’ mét jonge trainer de verrassing?


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!