Iets voor de Jupiler Pro League? Deze Belgen zitten momenteel allemaal zonder club

Iets voor de Jupiler Pro League? Deze Belgen zitten momenteel allemaal zonder club Foto: © photonews 03 augustus 2016 17:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De transfermarkt is nog tot eind augustus open, maar clubs die niet zo kapitaalkrachtig zijn kunnen misschien eens een kijkje nemen naar spelers die momenteel zonder club zitten. Er zijn namelijk ook heel wat Belgen die nog op zoek zijn naar een nieuwe ploeg. De lijst met transfervrije Belgen op Transfermarkt.nlis niet bepaald kort te noemen. We rangschikten onze landgenoten op basis van hun marktwaarde en halen er…

Lees verder op Belgium Soccer: Iets voor de Jupiler Pro League? Deze Belgen zitten momenteel allemaal zonder club


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!